Актуално

Ние можем да ви помогнем да откриете фалшивите лагери
08.04.2020

Ние можем да ви помогнем да откриете фалшивите лагери

Не позволявайте на фалшивите лагери да навредят на бизнеса ви!


Много често фалшивите лагери не се различават от истинските на външен вид. Те изглеждат и се рекламират като истински, висок клас продукти. Дори опаковките са сръчно направена имитация. И в много случаи няма да са много по-евтини от оригинала. Пазете се от тези „прекалено добри за да са истина“ цени или от непознати доставчици!


Ефективен начин да идентифицирате фалшиви лагери е да използвате DMC скенер, който дава информация не само за истинността на лагера, но също така и за страна на произход, както и дата на производство. Ако имате съмнения, че сте закупили фалшив лагер, можете да се обърнете към нас. Вече разполагаме с нова функционалност в системата ни за проверка на лагери – скенерът ProScan. Това е DMC скенер (data matrix code scanner), който дава възможност да проверим дали даден лагер е истински. Ако лагерът има DMC код на опаковката, скенерът разчита този код и ви информира дали това е реален код, използван от този производител или не. Ако искате да проверите автентичността на вашия лагер, може да се свържете с нас и да ни изпратите снимка на DMC кода, който да сканираме за вас.


Към момента ProScan може да проверява само лагери от Schaeffler (INA, FAG). Съвсем скоро NACHI, както и други производители като SKF, KOYO, TIMKEN, ще се включат към системата. Все още не всички лагери имат кодове, вкарани в системата за проверка. Има и по-стари лагери, които нямат такъв код на опаковката. Затова, за да сте сигурни в това какви лагери ползвате, купувайте лагерите си от търговци, на които вярвате.

Предишна статия Следваща статия