Актуално

Лагерите EZO: плод на високопрецизни технологии
07.10.2019

Лагерите EZO: плод на високопрецизни технологии

При производството на прецизни лагери, от особена важност е използвнето на напреднали технологии, които спомагат за производството на висококачествен продукт. EZO се възползват максимално от тези технологии, които им позволяват да произвеждат миниатюрни лагери, дори ултра тънки и такива от неръждаема стомана, както и да постигат прецизна гладкост на повърхнините от 10 nm (0.01 μm).


В съответствие със стандартите IATF16949 и ISO9001, пълна оценка на характеристиките на даден лагер се провежда непосредствено след производството. Проверяват се размери, прецизност, ниво на шум и вибрации, триене, механични качества на лагера и износване. Напреднали системи за измерване, както и опитни механици, инспектират лагерите за надрасквания по повърхността, грапавини и други отклонения, което допринася за високото качество на продукцията, излизаща от заводите на EZO.


EZO произвежда лагери, отговарящи на разнообразие от предназначения, като безшумни лагери с изключително гладки лагерни пътечки и сачми с подобрена повърхност и форма, безпрахови лагери, гресирани с флуоридно-базирана грес и специални уплътнения, лагери, пригодни за използване в широк температурен спектър, както и хибридни лагери с керамични сачми за високи скорости и изолация, както и лагери за хранително-вкусовата промишленост от неръждаема стомана и специална грес и уплътнения за допир с храни. EZO произвежда широка гама размери лагери, като най-малкият лагер, произведен от EZO е с вътрешен диаметър 0.6мм, външен диаметър 2.5мм и ширина 1мм (на снимката).

Предишна статия Следваща статия