HOME
Български English


ПРОДУКТИ
KING TONY ръчни и пневматични инструменти
FAG & INA лагери
SKF лагери
KOYO лагери
NACHI лагери
NTN & SNR лагери
TIMKEN лагери
NKE лагери
PBS миниатюрни лагери
GMN еднопосочни лагери (съединители)
Други лагери
WLK уплътнители
DWT електроинструменти
COMEX аксесоари за пневматиката
SWATYCOMET абразиви
DIAGER свредла
NICRO химически продукти
WD-40 химически продукти
ABRO химически продукти
Металообработващи инструменти
Предпазни средства
Мерителни инструменти
Греси
Крепежи / Дребни
Почистващи препарати

DIAGER е създадена през 1953 година в Париж като малка фабрика за производство на режещи инструменти. През 1968 г се премества в Полини, район Джура (индустриален район в източна Франция). Индустриалната площ постепенно се развивала посредством построяването на нови сгради и закупуването на машини. През 70те години продукцията на Диажер вече е представена в над 50 страни. Първият дигитално-контролиран инструмент е бил изобретен и внедрен от Диажер. През 1992 Диажер става първият производител на свредла за бетон който получава сертификат ISO 9002. През 2000 година беше построен нов транспортно-логистичен център, който да отговаря на нуждите по износа в над 80 държави. Диажер е също първият производител на свредла, който получава сертификат ISO 14001 свързан с опазване на околната среда.


Продукти на Диажер:


Специализирани свредла (SDS plus, SDS max и др.)

Diager има собствено разработена и патентована система на канала са изхвърляне на откъртения материал. Канала има специален профил, който допълнително раздробява откъртения материал при работа и го изхвърля на прах. Този начин на работа води до по-добро охлаждане на свредлото и по малко загряване на къртещите пластини. Свредлата са предназначени за работа с големи машини (перфоратори и къртачи от 4кг. нагоре със захват SDS plus и SDS max). В този клас са и така наречените проходни свредла, които са предназначени за пробиване на проходни отвори в дебели стени (отвори с дължина от 30 до 120 см) и задължително са със захват SDS max. Те са със специални глави и се ползват за отвори с диаметър от 40 до 100 мм.
  • Свредла за бетон - TWISTER - опашка SDS plus, запазена марка на фирмата, която намалява времето за пробиване в бетон с 30% и даваща гарантирана дълготрайност на свредлото за минимум 500 отвора в бетон марка 500.
  • Свредла за бетон и стоманобетон - Booster plus - опашка SDS plus, предназначено за пробиване на стоманобетон, като благодарение на твърдосплавната си пластина е нечувствително към арматура. Възможност за пробиване на 1500 отвора в бетон марка 500.
  • Свредла за гранит - опашка SDS plus, предназначено за пробиване на гранитни структури, както и твърди бетони. Свредлото притежава изключителна износоустойчивост и издържливост на прегряване.
  • Свредла за бетон и стоманобетон - Booster max - опашка SDS max, предназначено за пробиване на бетон и стоманобетон, като свредлото е с три твърдосплавни пластини и общо шест режещи ръба с изключителна сила и дълъг живот.
  1. Свредла за бетон серия TWISTER
  2. Свредла за тухли, камък и бетон серия MEGA
  3. Свредла за тухли, гипс и бетон серия PRO
  4. Свредла за гипс, тухла и камък серия Standard
  5. Свредла за гранит и бетон от серия Granit
  6. Свредла HSS Cobalt
  7. Свредла HSS TIN
  8. Свредла HSS PRO
  9. Свредла HSS Standard
  10. Свредла Ceramic
  11. Общи правила за ползване на свредла

Полезни връзки

Каталог
 © 2003 Rudi Ltd.