HOME
Български English

Базирайки дейността си на три основни елемента: качество и достъпност на продуктите и професионализъм в обслужването, РУДИ ООД се старае да се превърне в предпочитан доставчик и партньор. Компанията ще развие дейността си в нови продуктови категории и чрез своя успех се надява да спомогне за развитието и успеха на своите партньори и клиенти.

1992 1995 2000 2001 2002
РУДИ основана от Р. Димов в гр.Ямбол разширява обхвата си като открива магазини в няколко града подписва договор за дистрибуторство с FAG започва внос на миниатюрни лагери подписва договор за дистрибуторство с INA


2003 2004 2005 2006 2007
започва внос на инструменти KING TONY офисът на фирмата се премества в гр.Варна разработва своя собствена система за интернет-базирана продуктова информация разработва и открива свой интернет магазин и продава директно на клиенти по интернет започва внос на семеринги и о-пръстени


2008 2009 2010 2011 2012
започва внос на лагери NACHI открива обновения и подобрен електронен магазин и привлича нови клиенти започва внос на лагери SKF, реновира и модернизира магазина в Русе разширява магазинната мрежа в страната 20 години РУДИ !!!
Бизнес стратегията на РУДИ се крепи на три основни елемента - качество, достъпност и професионализъм.

КАЧЕСТВО олицетворява стоките, които предлагаме. За нас е важно клиентите да са доволни от продуктите, които купуват от нас и се стараем да предлагаме само изпитани и качествени стоки. Нашият залог за качество споделят всички доставчици на РУДИ.

ДОСТЪПНОСТ е важна грижа за нашата фирма. Предлагаме продукти на конкурентни цени, без да компенсираме тяхното качество. Насочили сме се към професионалиста, за когото достъпната цена е също толкова важна, колкото и доброто качество.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ е нашето обещание към клиенти и доставчици. РУДИ вярва в дълготрайните плодотворни връзки, които са в основата на успеха. Нашата цел е да улесним клиентите при избора на подходящата стока, да им доставим подходящия продукт в срок и да ги накараме да се почувстват удовлетворени, пазарувайки в нашите магазини. Надяваме се и Вие да откриете в РУДИ коректен партньор.
 © 2003 Rudi Ltd.